Motelul Maestro, acreditat de catre Ministerul Turismului la standardul de 3 stele, pune la dispoziția clienților un număr de 20 de camere și un apartament, restaurant propriu și sală de conferințe cu 20 de locuri.
La cele mai bune prețuri și confort deosebit în camere de 3 stele, oferim servicii de bună calitate în ce privește curățenia și confortul.
Complexul beneficiază de un sistem de încalzire proprie și retea alternativă de aprovizionare cu apă, astfel încât oaspeții să aibă parte de temperatura ambientală potrivită și să beneficieze de apa chiar și în momentele când în oraș este întreruptă.

Motelul Maestro este locația în care indiferent de scopul vizitei dumneavoastră vă puteți bucura de intimitate, ospitalitate și bună dispoziție. Veti beneficia de o parcare foarte generoasă, ușor accesibilă și supravegheată video non-stop.
Ne mândrim cu faptul că functionam din anul 2000 și avem un portofoliu bogat de clienți fideli.
Toate tarifele de cazare includ un mic dejun variat și delicios, servit în restaurantul hotelului asigurând clienților cel mai bun mod de a începe o nouă zi.
Motelul Maestro este situat pe DN7, în orașul Deva în Zona Gării, în vecinatatea supermarket-ului Carrefour și McDonalds.
La 10 minute de mers pe jos se află centrul orașului, iar la 12 minute se afla CETATEA Devei, care ne oferă o panoramă extraordinară ce ne încântă privirile tot timpul.
Accesul la cetate se face cu telecabina. La poalele Cetății se afla Aqualand și Parcul Cetății.
Fiind oaspete la MAESTRO din orice unghi te afli ai un privilegiu de invidiat, privelistea CETĂȚII în toata splendoarea ei fie zi sau noapte.

Motelul dispune de 20 de camere si 1 apartament, toate dotate cu baie proprie.
În 2022 camerele au fost fost reinnoite, zugrăvite și nou echipate cu: saltele, perne, huse, lenjerii, covoare, prosoape, perdele, draperii noi si cu TV LCD. De asemenea, dispunem de internet de mare viteză.
În beneficiul oaspetilor noștri, la intrarea în motel vă punem la dispozitie un Lobby Bar amenajat modern și generos și de asemenea la etajul al doilea dispunem de un alt spațiu în accelasi scop. Avand acces la internet Wireless, se poate servi oricând o cafea italiană.

Masa se poate servi în restaurantul motelului.

Obiective turistice în apropiere sunt:

  • Muzeul Magna Curia in Deva la poalele Cetatii Medievale
  • AQUALAND Deva
  • Castelul Corvinilor din Hunedoara la aprox .18 km
  • Cetatea Sarmizegetusa aprox.50km
  • Cetatea ALBA IULIA aprox.70km
  • Manastirea Prislop aprox. 40km