Motelul Maestro, acreditat de catre Ministerul Turismului la standardul de 3 stele, pune la dispozitia clientilor un numar de 20 de camere si un apartament, restaurant propriu si sala de conferinte.
La cele mai bune preturi si confort deosebit in camere de 3 stele, oferim si servicii de buna calitate in ce priveste curatenia si confortul.
Complexul beneficiaza de un sistem de incalzire proprie si retea alternativa de aprovizionare cu apa, astfel incat oaspetii sa aiba parte de temperatura ambientala potrivita si sa beneficieze de apa chiar si in momentele cind in oras este intrerupta.

Motelul Maestro este locatia in care indiferent de scopul vizitei dumneavoastra va puteti bucura de intimitate, ospitalitate si buna dispozitie. Veti beneficia de o parcare foarte generoasa, usor accesibila si supravegheata video nonstop.
Ne mandrim cu faptul ca functionam din anul 2000 si avem un portofoliu foarte bogat de clienti fideli.
Toate tarifele de cazare includ un mic dejun variat si delicios, servit in restaurantul hotelului asigurand clientilor cel mai bun mod de a incepe o noua zi.
Motelul Maestro este situat pe DN7, in orasul Deva in Zona Garii ,in vecinatatea supermarket-ului BILLA, si Mc-Donalds.
La 10 minute de mers pe jos se afla centrul orasului, iar la aproximativ 300 de metri se afla CETATEA Devei, care ne ofera o panorama extraordinara ce ne incanta privirile tot timpul.
Accesul la cetate se face cu telecabina. La poalele cetatii se afla Aqualand si Parcul cetatii.
Fiind oaspete la MAESTRO din orice unghi te afli ai un privilegiu de invidiat, privelistea CETATII, in toata splendoarea ei fie zi sau noapte .

Motelul dispune de 20 de camere si 1 apartament, toate dotate cu baie proprie, parchet si tamplarie termopan.
In decembrie 2015 camerele au fost fost reinnoite, zugravite si nou echipate cu: saltele, perne, huse, lenjerii, covoare, prosoape, perdele, draperii noi si cu TV LCD. De asemenea a fost imbunatatita calitatea internetului.
In beneficiul oaspetilor nostri, la intrarea in motel va punem la dispozitie un Lobby Bar amenajat modern si generos si de asemenea la etajul al doilea dispunem de un alt spatiu in accelasi scop. Avand acces la internet Wireless, se poate servi oricand o cafea italiana sau la un “pahar de vorba”.

Masa se poate servi in restaurantul motelului.

Obiective turistice in apropiere sunt:

  • Muzeul Magna Curia in Deva la poalele Cetatii Medievale
  • AQUALAND Deva
  • Castelul Corvinilor din Hunedoara la aprox .18 km
  • Cetatea Sarmizegetusa aprox.50km
  • Cetatea ALBA IULIA aprox.70km
  • Manastirea Prislop aprox. 40km